fbpx
brezplačni instagram izziv shekaj svoj ig

Brezplačni izziv: Shekaj svoj Instagram

V enem dnevu si lahko splaniraš cel mesec kakovostnih Instagram objav, ki imajo pomen in privabljajo nove stranke, posnameš material in se celoten ostali mesec orientiraš na pomembne strateške korake za svoje podjetje! Zate sem pripravila brezplačni izziv! 💪

ZA CEL MESEC INSTAGRAM OBJAV V ENEM DNEVU!

Morda ti ne bo uspelo že prvi mesec, a zagotovo ti bo pristop, ki ga bomo skupaj spoznali v prihodnjih dneh in ki ga porabljam za številne stranke olajšal tvojo komunikacijo na družbenih omrežjih!

Cilji našega brezplačnega Instagram izziva bodo:


👩🏻‍💻Priprava kakovostnih in smiselnih vsebin za tvoj posel
👩🏻‍💻Oblikovanje vsebin, ki sledilce pretvorijo v kupce
👩🏻‍💻Strateška določitev števila in vrste objav
👩🏻‍💻Snovanje mesečnega koledarja in rubrik
👩🏻‍💻Ustvarjanje vsebin na “bulk” oz. v šunku

Snovanje mesečnih tematik za družbena omrežja

Ustavimo se pri prvem koraku snovanja dobrega mesečnega koledarja objav za naš brezplačni izziv. ✍️

Najprej bomo poiskali inspiracijo za objave na različnih koncih in vse skupaj zbrali v preprosti tabeli.

Optimalno jo je narediti VSAK MESEC, ker so družbena omrežja vendarle hitro spreminjajoča se sfera, ki je odvisna tudi od sezonskosti in posebnosti v času (praznikov, posebnih dni, akcij in ugodnosti, znižanj), ki jih moramo v svojem planu upoštevati.👇

Od vseh idej bomo vsak mesec vzeli ven 4 najboljše ali najbolj primerne za mesec, za katerega tvorimo objave. 4 ideje so dovolj za 4 ali 5 različnih formatov vsebin, kar vam zapolni en teden.

Sodeluj v brezplačnem Instagram izzivu

Da bo vse skupaj lažje, sem vam izdelala tabelo za vpisovanje idej in formiranje 4 tematskih sklopov, ki zadostujejo za cel mesec! Skupaj bomo formirali tematske sklope, potem pa iz tega tvorili objave, ki bodo gradile zaupanje, konvertirale stranke ali pa zabavale vaše sledilce. Podrobnosti pa v brezplačnem koledarčku, ki si ga lahko prenesete tule! Pomembno je, da vzajemno sledite tudi mojemu Instagram računu, kjer bom cel mesec objavljala podrobne nasvete, kako do najboljših Instagram objav zate!

Sledite mi torej na Instagramu in nadaljuj izziv ter popelji svoj profil na naslednjo raven!

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja