fbpx

Storitve

Svetovalna ura

Si že dolgo razbijaš glavo, kako pospešiti rast na družbenih omrežij in prodati več?

Imaš ideje, vizijo in cilje, ki si jih želiš doseči, a nekako ne znaš pognati kolesja v akcijo? Na hitro mi predstaviš svojo dejavnost in skupaj vrževa uč na tvoje profile na družbenih omrežjih in spletno stran, če obstaja. Pokomentirava, locirava težave in poiščeva rešitve. Ne vrži puške v koruzo, pokliči me za pomoč! Naroči se na video klic!

80 EUR / URA

Marketinško mentorstvo

Imaš super idejo, pa ne veš, kako jo prodati?

Se loviš okoli tega, kam bi dal/a izdelati logotip, kako narediti spletno trgovino, kakšne cene postaviti in kakšne so cenovno ugodne ponudbe za storitve, ki jih potrebuješ? Vsak teden se srečava na eno-urnem video klicu in sestaviva strateški marketinški plan, kako uresničiti tvoje sanje! Zate sestavim personaliziran učni načrt. Na poti sledim, te opazujem, usmerjam. Z mojimi dolgoletnimi izkušnjami v marketingu in široko mrežo poznanstev na tem področju ti pomagam, da biznis “zalaufa” hitro in brez nepotrebnih spotikanj! Mentorstvo vključuje tudi telefonsko in e-mail komunikacijo po potrebi.

400 EUR / 1:1 SVETOVANJE IN 1-MESEČNO MENTORIRANJE

Postavitev strategije za družbena omrežja

Bi rad/a imela datoteko z vsemi pomembnimi smernicami za tvoj online biznis?

Pripravim ti letne cilje za posamezno družbeno omrežje (FB, IG, TIKTOK), naredim analizo konkurence in tvoje dosedanje komunikacije, če obstaja. Naredim načrt za optimizacijo opisa profilov, vzpostavim ton komunikacije, pripravim redne rubrike in grafično podobo objav in highlightsov (templati objav za Canvo vključeni), naredim analizo konkurence in analizo hastagov ter priporočila za uporabo le-teh personalizirano za tvoj brand/nišo, vzpostavim primere video vsebin za tvoj brand in ti spišem scenarije za redne video rubrike. 

800 EUR / PAKET – STRATEGIJA FB, IG in TIKTOK

Vodenje družbenih omrežij

Nimaš časa in idej za razvoj skupnosti na družbenih omrežjih?

Zate prevzamem vodenje poslovnih Instagram, TikTok in Facebook profilov. Če sklenemo dogovor za mesečno vodenje omrežij, priznam 50% popust pri vzpostavitvi strateškega načrta za družbena omrežja. Po vzpostavitvi strategije namreč za mnogo strank prevzamem vodenje profilov, saj za dosledno vodenje le-teh enostavno nimajo časa in volje. To tudi najbolj priporočam, saj se tako lahko 100% posvetite širitvi in optimizacije svojega posla. 

Pripravim personaliziran načrt frekvence in tipa objav za vaše podjetje, postavim letne cilje in prevzamem komunikacijo s strankami. Poročilo o mesečni statistiki in analizi uspešnosti na koncu vsakega meseca. 

Od 1200 EUR / MESEC PAKET – FB, IG in TIKTOK

Facebook oglaševanje

Ne znaš vzpostaviti oglaševalskega računa in FB pixlov?

Boostaš svoje objave in ne prideš nikamor? Pokažem ti, kako uporabljati Facebook Ads Manager in kako nastaviti oglaševalski račun, kako izbrati objektive za oglaševalske kampanje, najbolj primerne za tvoj biznis. Naučim te kako najbolje oblikovati kampanje, kako napisati dober spremni copy in sestaviti privlačne vizuale za tvoje oglase. Na koncu določiva še smiselne mesečne budgete in oglaševalski načrt.

500 EUR / 1:1 SVETOVANJE IN 1-MESEČNO MENTORIRANJE

Analiza spletne strani

Si veliko investiral/a v spletno stran, pa ta ne prinaša rezultatov?

Pregledam vašo spletno stran, tekste na strani in nakupni proces. Podam svoje mnenje, označim težave in spišem predlog izboljšav, ki bodo izboljšale konverzije in obiskovalce spremenile v kupce.

400 EUR / MNENJE S PREDLOGOM IZBOLJŠAV