fbpx
pridobi instagram followerje

Poskusi te preverjene metode za več Instagram sledilcev

Se število vaših instagram sledilcev ne premika?👀👇Potem delate nekje napako! Verjetno celo več njih!🔔 Če konsistentno kreirate nove objave, ste v vsebinah jasni in razumljivi, pa tudi zanimivi, potem bi se morali vaši sledilci mesečno pomikati vsaj za 25-50 sledilcev! Vsaj! 💪

Tu je nekaj napotkov, kako poskrbeti, da bodo novi sledilci prišli do vas:

Objavljajte le visoko kakovostno vsebino

Objavite visokokakovostno, vizualno privlačno vsebino, ki se ujema z vašo nišo. To velja tako vsebinskem smislu, kot tudi v smislu kakovosti fotografij in video vsebine. Uporabite dosleden in skladen vizualni slog, da bo vaš profil estetsko prijeten.

Poskrbite za konsistenten urnik objavljanja

Doslednost pomaga, da se vaša vsebina pogosteje pojavlja v virih uporabnikov. Začrtajte si, na katere dneve boste objavljali katero vrsto vsebin in se tega držite. Vpišite si načrt v koledarček. Najbolje je formirati 3-4 redne rubrike, za katere imate pripravljene tudi Canva predloge (“templates”)

Ne zanemarite pomembnosti hashtagov

Raziščite konkurenco in trende in uporabite priljubljene in ustrezne hashtage, da povečate doseg svojih objav. Hashtagi še zdaleč niso mrtvi in igrajo veliko vlogo pri tem, koliko tistih, ki vam še ne sledijo, vidi vaše objave.

Sodelujte s svojim občinstvom

Hitro odgovarjajte na komentarje in neposredna sporočila. Všečkajte in komentirajte objave svojih sledilcev in drugih v vaši niši.
Sodelujte z drugimi – pripravite kakšen “collaboration post” – tako bo vašo vsebino videlo znatno več ljudi!

Redno objavljate Reele in Storyje

Vaša Instagram vsebina naj bo raznolika. Poleg vrtiljakov in slikovnih objav, poskrbite tudi za video vsebino in zgodbe. Te funkcije so pogosto prikazane na vrhu uporabnikovih virov in s tem povečajo vidnost.

Optimizirajte svoj Instagram naziv in opis

Ustvarite privlačen življenjepis, ki jasno sporoča, kdo ste in za kaj gre v vašem računu. Vključite poziv k dejanju (CTA), da spodbudite uporabnike, da vam sledijo. Naj bo jasno, kako lahko stranki pomagate. Priložite tudi dokaze za to (mnenja, case study-ji, UGC vsebina)

Držite se teh nasvetov in vaš Instagram bo ugledal svetlejše dneve! Če želiš, da strategijo postavimo skupaj se mi javi in pošljem ti informacije o skupinskem mentoriranju, kjer v intimni skupini preko Zooma skupaj zasnujemo tvojo Instagram strategijo. maja@mojmarketingmentor.si

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja