fbpx

O meni

MOJE IZKUŠNJE

Sem Maja Gorec, mentorica za digitalni marketing. V digitalnem marketingu delujem že 13 let. Svoje znanje s tega področja sem kot ustvarjalka digitalnih vsebin pridobivala v večjih slovenskih podjetjih, kot sta Studio Moderna in Ilirija d.d., nato nadaljevala z delom za eno večjih svetovnih oglaševalskih agencij Cheil Worldwide, kjer sem opravljala delo Digital marketing managerja za naročnika Samsung Slovenija.

Naslednje leto in pol pa sem preko srbske agencije Pioniri Communications kot Community manager delala za naročnika Huawei Slovenija. Sem soustanoviteljica in solastnica e-commerce podjetja 2DIGIT d.o.o., ki je s spletnimi trgovinami na 14 različnih evropskih trgih v preteklem letu doseglo 14 milijonov evrov letnega prometa. Več o mojih izkušnjah si lahko preberete na Linkedin profilu.

Maja Gorec Moj Marketing Mentor

MOJE POSLANSTVO

Z letom 2022 sem se podala na samostojno podjetniško pot marketinškega svetovanja, kjer z velikim zadovoljstvom pomagam podjetjem in podjetnicam in podjetnikov iz najrazličnejših področij optimizirati marketinške pristope na spletu.  Pri svojem delu prisegam na strokovnost, občutek za ljudi ter bogate izkušnje z najrazličnejših področij marketinga. 

Pomagam vam z nasveti, kako se na pot podjetništva sploh podati – od piljenja zamisli, definiranja niše, postavitve spletne strani, optimizacije spletnih besedil in nakupnega procesa, do postavitve digitalne marketinške strategije, upravljanja družbenih omrežij in grajenja pristne online skupnosti.

ZAKAJ IZBRATI MENE?

Rada sodelujem s pristnimi ljudmi z vizijo, integriteto in pogumnim srcem, ker so to vrednote, ki tudi mene vodijo na poklicni poti. Sem vedra oseba, ki verjame v dobre zgodbe in dobre ljudi. Zavedam se, da je digitalni marketing širok pojem in za optimizacijo celotne spletne pojavnosti podjetja pogosto potrebujejo vsaj 3 različne agencije. Zato sem ponosen multipraktik, ki z vsakim projektom pridobi na širini. 

Z veseljem vam pomagam do digitalne strategije, ki bo dvignila prah!

Kontaktirajte me na naslov maja@mojmarketingmentor.si in dogovorili se bomo za neobvezujoč uvodni sestanek.